Magyarsághíd Üzletember Találkozó és Gazdasági Fórum

Magyarsághíd Üzletember Találkozó és Gazdasági Fórum

Miként juthatnak a nemzetközi piacra a magyar termékek és szolgáltatások?

Mintegy húsz előadás vállalkozásokról, termékekről, szolgáltatásokról

A VIII. Magyar Világtalálkozó keretében az OKISZ Székházban megrendezésre került a Magyarsághíd Nemzetközi Gazdasági Fórum és Üzletember Találkozó. Az üzleti rendezvény a meghirdetett témakör szerint azzal foglalkozott, hogy miként juthatnak a nemzetközi piacra a magyar termékek és szolgáltatások. A Fórum az üzleti, gazdasági kapcsolatteremtés és együttműködés lehetőségét kínálta a résztvevőknek.

A Nemzetközi Gazdasági Fórum és Üzletember Találkozót ez évben is Joó Géza, a Magyar Világtalálkozó alelnöke, a Panoráma Világklub Üzleti Fórumának alelnöke nyitotta meg. A nagy érdeklődéssel kísért est folyamán csaknem húszan tartottak előadást, az üzleti világ szinte minden részét átölelve a prezentációkkal.

A számos ország üzletemberének részvételével megtartott rendezvény az üzleti, gazdasági kapcsolatteremtés és együttműködés lehetőségét kínálja mindazok számára, akik készek elősegíteni a magyar értékek, termékek, szolgáltat, találmányok, technológiák illetve különböző teljesítmények népszerűsítését és üzleti sikerét megvalósítani – szerte a nagyvilágban.

Természetesen az egyre népszerűbb fórum segítőkész a külföldi országok termékeinek, szolgáltatásainak és technológiáinak úgy a magyarországi, mint az európai országokban történő megismertetésére, úgymond nyitott a piaci megjelenése valamint üzleti megvalósítása iránt.

Bokor Balázs volt nagykövet, a Panoráma Világklub Üzleti Fórumának elnökének üdvözlő beszéde és dr. Vadász György, a Magyar Iparszövetség ügyvezető elnökének köszöntője után került sor az előadásokra. A többi között előadást tartott Firán Ivett, a  Clearing Holding vezérigazgatója, dr. Lednyiczky Gábor fizikus, Gyurkó István életmód-szakember, dr. Horváth Gyula üzletember, Pör Gergely, a Biotál cég ügyvezető igazgatója pedig a műtét nélküli módszer, ízületi porckopásra címmel tartott előadást. A továbbiakban Földer Csilla,  Szabó Georgina, Hámori Judit és Tamási László üzletemberek az édességek, az újtípusú  csokoládé-fajták üzleti lehetőségeiről és egészségügyi szerepükről beszéltek. Az est további részében előadás hangzott el az indonéz idegenforgalom lehetőségeiről, majd Balatoni Anna  menedzser bemutatta a  a Rege Rezidence  Szépkorúak Otthonának exkluzív szolgáltatásait,valamint  egyéb  vállalkozások, üzletemberek mutatkoztak be.

A jó hangulatú találkozót a hagyományoknak megfelelően záró fogadás követte, amelyet az egyik fővédnök, az SZS Kft biztosított, s bemutatásra kerültek a Világtalálkozó italai: a Gustó pálinkák, a Buzássy Pincészet Cserszegi fűszeres fehér bora, az Egri Korona Borház Egri Bikavér bora, valamint a világtalálkozó ásványvize, a Pannónia Kincse lúgos ásványvíz.

Az előadásokat követően a jelenlevő üzletemberek hosszasan tárgyaltak egymással, vizsgálták az együttműködés lehetőségét, építették kapcsolataikat.